Draaien maar

Films met inhoud, ik maak ze graag. Of beter gezegd: we. Want behalve een samenwerking tussen u en mij, zijn er meestal nog anderen in het spel. Want filmen, dat doe ik nooit alleen. Zo zult u mij geregeld aantreffen met Huib, Chris, een andere man met filmtalent.

 

De voorbereiding doen we samen, met u in de eerste fase: dan komen we al brainstormend tot de kern, de inhoud, de vorm. Dan volgt een script, waarin de opbouw van de film wordt bepaald. Zo weten u én wij wat we willen bereiken. Ook wordt gesproken in welk formaat u de film straks nodig heeft, en waar u de film gaat plaatsen. Sterk Verhaal kan u hierin adviseren.

 

En dan: actie. Draaien, interviewen, regisseren, inladen, monteren, schaven, doorgaan. Die laatste stap, die is belangrijk. Samen spreken we de deadline af voor de eerste versie. Die publiceer ik op een afgeschermd filmaccount, waarna een correctieronde mogelijk is. En dan is 'ie klaar: de film!

 

Opdrachtgevers die graag met ons samenwerken zijn KLM, Prorail, Atlas Professionals (dat betekent: filmen op een boorvessel), Bonarius, het magazine Flair (ik heb een eigen videoblog!), Sodexo Altys, Univé (via Bite), Psychologie Magazine, UWV Perspectief (via vdbj_), KPN, het NBTC en ja, natuurlijk nog veel meer. Veel van de bedrijfsflms die Sterk Verhaal heeft gemaakt, mogen helaas niet openbaar worden vertoond. En dus is het portfolio op deze site niet compleet. Er is dus meer mogelijk dan u hier ziet!

Mijn meest recente werk